Kultakettu

Cottis

For Your Dreams in Lapland

Cottis Kultakettu on modernisoitu kelomökki keskeisellä paikalla Levin Kelorakassa: keskusta ja laskettelurinteet ovat vain kävelymatkan päässä. Mökiltä on helppo pääsy laduille ja kesäisin maastopyöräreitille löydät suoraan mökin pihasta.

70 m² mökki tarjoaa luksustason majoitusta kuudelle hengelle. Perinteinen kelomökki on modernisoitu pienimpiäkin yksityiskohtia myöten.

  • Avaimia ei tarvita, sillä pääsy mökille tapahtuu älylukolla.
  • Olohuoneessa 43” televisio, josta katsot suosikkisarjojasi vaikkapa Netflixistä.
  • Audiojärjestelmä olohuoneessa, kylpyhuoneessa ja saunassa on yhteydessä Spotifyihisi.
  • Keittiön integroiduilla kodinkoneilla kokkaat kuin kuninkaallinen.

Elämäsi parhaat unet takaavat sängyt ja vuodevaatteet, joita löytyy vain korkeatasoisista hotelleista. Makuuhuoneiden erillisvuoteet ovat myös varusteltu laadukkailla muotoutuvilla älyvaahtopatjoilla.

Lisätunnelmaa tuo koko mökin himmennettävä led-valaistus.

Loppusiivous, vuodevaatteet pedattuna, pyyhkeet ja polttopuut kuuluvat aina mökin vuokraan. Kauttamme saat myös tilattua ruoat valmiiksi kaupasta noudettuna mökille, sekä muut lisäpalvelut yhteistyökumppaneidemme kautta.

Mökistä löytyy myös sähköauton latausmahdollisuus.

Jos herää mitä tahansa kysymyksiä mökkiin, varusteluun taikka palveluihin liittyen, niin otathan yhteyttä. (lemmikit eivät ole valitettavasti sallittuja)

Varaus- ja muut tiedustelut lomakkeen kautta
tai puhelimitse 0400 206 735

Kauttamme saat tilattua myös ruuat valmiiksi kaupasta noudettuna mökille, sekä muita lisäpalveluita yhteistyökumppaneidemme kautta.

Scroll to Top